Annons
Annons
Resfredag och trendspaningar i resebranschen

Resfredag och trendspaningar i resebranschen

Tidigare i veckan var jag på en presslunch som anordnades av SAS, där vi förutom en uppdatering om nya flyglinjer även fick ta del av trendspaningar i resebranschen. Min uppfattning är att trendspaningar i resebranschen föga förvånande följer samhällsutvecklingen i stort. Resorna [...]

Hotell, Inspiration, SAS, Resfredag vecka för vecka, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-10-20 05:00
Resfredag och höstspaningar i Sverige

Resfredag och höstspaningar i Sverige

Veckorna rusar på och oktoberregnet strilar i backen, men vad gör väl det när skogen är som absolut vackrast? Här kommer några höstspaningar från veckan som gick. I dag är det fredag och om några timmar ska jag dra på mig en lånad galaklänning och gå på Stora Influencerpriset 201 [...]

Sverige, Andra resebloggar, Höst, Sveriges Radio, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-10-13 04:25
Resfredag: Downtown Camper, presenttips och lågprisflyg

Resfredag: Downtown Camper, presenttips och lågprisflyg

Kalendern visar oktober och det är därmed fritt fram att lyssna på julmusik! (Jodå, jag tjuvstartade redan i veckan, i smyg när min man inte var hemma.) Under veckan som gick kunde jag konstatera ännu ett haveri för lågprisflygbranschen och fick också uttala mig i media om nykter [...]

Andra resebloggar, Inspiration, Bara Brittiskt, Nykterist, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-10-06 04:30

Resfredag och fem snackisar från veckan som gick

Det är fredag och därmed dags för några spaningar och snackisar från mitt hörn av resebranschen från veckan som har gått. Det märks på pressmeddelandena i min inbox att hösten ... Inlägget Resfredag och fem snackisar från veckan som gick dök först upp på RESFREDAG.

Resia, Resfredag tipsar, Norwegian, Jonna Jinton, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-09-29 04:05

Resfredag och att vara på väg hem

Det är min sista dag i Lisasbon och jag är snart på väg hem till Sverige. Jag har gått i klänning, lapat i mig sol och njutit av en stad ... Inlägget Resfredag och att vara på väg hem dök först upp på RESFREDAG.

Thanksgiving, Fotobok, Resfredag vecka för vecka, Stora Influencerpriset 2017, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-09-21 23:15

Resfredag om att vara influencer

Den här fredagen vill jag lyfta några tankar om att vara influencer, eller ”digital påverkare” för att prata svenska. Genom mina kanaler, främst bloggen och podcasten, har jag en chans ... Inlägget Resfredag om att vara influencer dök först upp på RESFREDAG.

Om bloggen, Stockholm Travel Massive, Andra bloggar, Influencers of Sweden, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-09-15 05:00

Resfredag (på väg mot Frankrike!)

Bloggen gör skäl för sitt namn när jag idag tar sikte mot Frankrike för en resa till Normandie. I övrigt innehåller veckosammanfattningen bland annat en uppmaning om att säkerhetskopiera viktigheter ... Inlägget Resfredag (på väg mot Frankrike!) dök först upp på RESFREDAG.

Fantasiresor, Nürnberger Christkindlesmarkt, Resfredag vecka för vecka, Coburg, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-09-08 04:08

Resfredag och att springa för något gott

Den här fredagen ligger fokus på träning. Inför morgondagens medverkan i Tjejmilen vill jag lyfta frågan om flickors rättigheter och att springa för något gott. Därutöver tipsar jag om en ... Inlägget Resfredag och att springa för något gott dök först upp på RESFREDAG.

Lofsan, Sofia Bursjöö, Tjejmilen, Resfredag vecka för vecka, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-08-31 23:29

Resfredag med gott och blandat

Sista fredagen i augusti bjuder på lite gott och blandat här på bloggen, bland annat Balispaningar, sommarpratare och inte minst resfeber inför stundande resa till Rom. Trevlig helg! RESFREDAG: 25 ... Inlägget Resfredag med gott och blandat dök först upp på RESFREDAG.

Quatar Airways, Singapore Airlines, Aron Anderson, Resfredag vecka för vecka, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-08-25 08:22

Resfredag med fokus på Stockholm

Fredag igen och dags för ännu en veckospaning. Jag vaknade med en dålig känsla i hela kroppen efter gårdagens terrorattack i Barcelona, staden jag själv kallade mitt hem under en ... Inlägget Resfredag med fokus på Stockholm dök först upp på RESFREDAG.

Restauranger, Sverige, Stockholm, Pendeltåg, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-08-18 09:29

Resfredag och trender sommaren 2017

Sommaren är inte slut (den har väl knappt börjat enligt vissa), men det är ändå dags att summera ett gäng trender från mina flöden i sociala medier från sommaren 2017. ... Inlägget Resfredag och trender sommaren 2017 dök först upp på RESFREDAG.

Takbarer, Resfredag vecka för vecka, Astrid Lindgrens Värld, Hav och Logi, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-08-11 08:30

Resfredag genom ett regnigt Bohuslän

Det är (res)fredag och jag sitter i bilen genom ett regnigt Bohuslän på väg mot släkten i Göteborg. Vår familj kör sluttampen på semestern, i nästa vecka börjar Tobias och ... Inlägget Resfredag genom ett regnigt Bohuslän dök först upp på RESFREDAG.

Bohuslän, Resfredag vecka för vecka, Bagpal, Drönare, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-08-04 17:25

Resfredag och spaningarna

RESFREDAG: 28 juli 2017 #1. Kristianopel Jag tjatar om Karlskrona som Blekinges stora stolthet, men visst finns det massor av andra fina utflyktsmål här i länet som är värda att ... Inlägget Resfredag och spaningarna dök först upp på RESFREDAG.

Andra resebloggar, Kristianopel, Resfredag vecka för vecka, Appar
Resfredag.se Resfredag.se
2017-07-28 18:30

Resfredag och veckans (semester)spaningar

Jag spenderar mina dagar genom att äta nyplockade hallon och hoppa studsmatta med barnen, jag har lyssnat på mitt första sommarprat (missa inte Linnea Claesson!) och samlar på nya solnedgångar ... Inlägget Resfredag och veckans (semester)spaningar dök först upp på RESFREDAG.

Sverige, Stockholm, Andra resebloggar, Sturkö, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-07-21 08:57

Veckans spaningar på Resfredag

Jag gör inte många knop just nu, och hade det inte varit för veckans spaningar här på bloggen hade jag förmodligen haft koll på varken veckodag eller datum. RESFREDAG: 14 ... Inlägget Veckans spaningar på Resfredag dök först upp på RESFREDAG.

Sverige, Sturkö, Svenska Resebloggar, Resfredag vecka för vecka, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-07-14 10:17

Resfredag och veckans spaningar

Första fredagen i juli och trots att större delen av Sverige verkar ha gått in i semestermode kommer jag att fortsätta blogga om veckans spaningar. RESFREDAG: 7 juli 2017 #1. ... Inlägget Resfredag och veckans spaningar dök först upp på RESFREDAG.

Inspiration, Sturkö, Almedalen, Resfredag vecka för vecka, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-07-07 12:00

Resfredag och den berömda resfebern

Det är Resfredag i ordets rätta bemärkelse. Resfebern börjar göra sig till känna – överallt ligger klädhögar, resväskor och teknikprylar inför morgondagens resa till Zagreb. Jag har precis klippt klart ... Inlägget Resfredag och den berömda resfebern dök först upp på RESFREDAG.

Andra resebloggar, Fotografering, Resfeber, Resfredag vecka för vecka
Resfredag.se Resfredag.se
2017-06-16 14:03

Resfredag och spaningar om att resa med barn

Det har (redan) blivit fredag – vilket innebär ett uppsamlingsheat av saker jag har uppmärksammat på senaste tiden. Den här gången är den röda tråden spaningar om att resa med ... Inlägget Resfredag och spaningar om att resa med barn dök först upp på RESFREDAG.

Resa med barn, Andra resebloggar, Hyrbil, Resfredag vecka för vecka, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-06-09 14:54

2 juni 2017 (om sommarlov och Sverigefokus)

RESFREDAG: 2 juni 2017 (om sommarlov och Sverigefokus) #1. Sommaren är officiellt här! Det har äntligen blivit juni och imorse steg jag och två spända skolbarn upp tidigt för att packa matsäckar till ... Inlägget 2 juni 2017 (om sommarlov och Sverigefokus) dök först upp på RESFRE [...]

Gröna Lund, Högtider, Midsommarafton, Karlskrona, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-06-02 09:25

19 maj 2017 (om hobbies och Kung Willem-Alexander)

Resfredag betyder veckans spaningar – den här gången löper hobbies (inklusive en oväntad nyhet om Kung Willem-Alexander) som en röd tråd genom hela inlägget. Min bästa hobby? Gissa. Foto: Jennifer Sandström RESFREDAG: 19 maj 2017 #1. Kroatien närmar sig Hobby eller jobb, resor är [...]

Kungligheter, KLM, Resfredag vecka för vecka, BIG 25 Berlin, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-05-19 08:50

RESFREDAG: 12 maj 2017

Hej fredag, och hej solen! Det är dags att summera ännu en vecka och gå vidare mot en annan. Här kommer en snabb sammanfattning av vad som rör sig i mina tankar just nu. Mina skor och jag hälsar på i Besalú, Katalonien. RESFREDAG: 12 maj 2017 #1. Blankens skor Nej, det här är ing [...]

Inspiration, Marstrand, Österlen, Cecilia Blankens, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-05-12 14:35

RESFREDAG: 28 april 2017

Helgen är på intågande och ikväll beger jag mig ner mot Karlskrona igen. Veckan har bland annat bjudit på spaningar om Royal Caribbeans flaggskepp Celebrity Edge, ett första Paradisbesök och ett par kvartalsrapporter. Jag och Jennifer (från tidningen RES) blir fotobombade av en f [...]

Royal Caribbean, SJ, Inspiration, Stockholm Travel Massive, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-04-28 07:56

RESFREDAG: 21 april 2017

Fredag innebär Resfredag och spaningar på bland annat nya flygplanslinjer, FOREX storstadsindex, Travel Massive och en ständig oro inför det politiska läget i Europa. Foto: Katarina Wohlfart RESFREDAG: 21 april 2017 #1. Travel Massive Stockholm Om ett par veckor, den 4:e maj, är [...]

Om bloggen, SAS, Stockholm Travel Massive, Norwegian, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-04-21 06:08

RESFREDAG: 14 april 2017

En vecka har gått sedan Den Där Fredagen. Blommorna ligger fortfarande i drivor på Drottninggatan och Stockholm lär aldrig mer bli sig likt. Här är veckans spaningar på Resfredag. RESFREDAG: 14 april 2017 #1. Ett Stockholm som inte är sig likt Jag har inte varit inne i Stockholm [...]

Momondo, Inspiration, Fantasiresor, Lola Akinmade Åkerström, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-04-14 07:50

RESFREDAG: 7 april 2017

Den här veckan, min första som egenföretagare, har försvunnit i ett dis av sjuka barn och obefintlig nattsömn. Men snart vänder det, det känner jag på mig! Här är veckans spaningar på Resfredag. Aprilväder i januari. Foto: Katarina Wohlfart  RESFREDAG: 7 april, 2017 #1. Reseprogr [...]

Inspiration, SAS, Andra resebloggare, Resfredag vecka för vecka, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-04-06 23:15

RESFREDAG: 31 mars, 2017

Ny fredag och nya äventyr! Just den här fredagen påbörjar jag en av mitt livs mest spännande resor hittills – den som egenföretagare. Min pappas sista ord i livet känns som den ultimata peppen i sammanhanget och jag vet att han är med mig hela vägen. Så Far, om du mot förmodan ha [...]

Inspiration, Stefan Andersson, Resfredag vecka för vecka, Astrid Lindgrens Värld, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-03-31 00:16

RESFREDAG: 24 mars, 2017

På den här bloggen är varje fredag RESFREDAG, oavsett om jag själv befinner mig på resande fot eller inte. Från och med nu kommer jag att dela med mig av fem olika resespaningar på fredagar, det kan handla om allt från destinationer till tips som kan underlätta ditt resande. Håll [...]

Inspiration, Högbo Brukshotell, Falkenberg Strandbad, Terrordåd, [...]
Resfredag.se Resfredag.se
2017-03-24 13:14